FK Krásná Studánka - Lomnice 1:4 (0:1)

16.06.2013 13:47

Rozhodující zápas sezóny jsme nezvládli. Namotivovaní hosté nepředvedli žádný skvělý výkon, ale po našich individuálních chybách proměnili brejky, na které celý zápas hráli. Naše hra nebyla špatná, byli jsme lepší, ale bohužel v rozhodujících fázích bylo všechno špatně, obráceně. Naši útočníci namísto podržení míče volili střelbu z první a naši obránci namísto jednoduchých řešení chtěli hrát fotbal. Poučení z chyb, z průběhu celé sezóny tak nepřišlo ani v posledním zápase...

Střelcem naší jediné branky byl Opoč, který nohejbalově zavěsil po centru Vajtříka.

 

No nic. Jedeme dál. Kdo má fotbal rád, zahraje si s chutí i B třídu. Jednou jsme ji už vyhráli tak máme o co hrát. Navíc nám naše BENGO šlape na paty a jestli bude chtít letos zase postoupit, tak musíme jít výš taky :-)))

 

Linkič / Hory (70´Knajblis) - Bradič - Vajtřík - Lektor / Faksič -Opoč (55´Fíla) - Housič - Greplik / Hájis J. - Kahlik

 

Slovo trenéra:

Protože hrajeme fotbal na amatérské úrovni, chtěl bych poděkovat především těm hráčům, kteří do fotbalu ve Studni vkládají své možné maximum a díky nimž se tam fotbal ještě hraje. Chtěl bych zároveň apelovat na hráče, kteří v tom mají jisté rezervy, aby se příští sezónu o trošku víc snažili, s beznadějnými případy se rozloučíme. Všem se nám to totiž vrátí, bude pohoda, bude to fotbal pro zábavu, který vás bude všechny bavit.

Díky a za měsíc zase ve Studni!