FK Krásná Studánka - Jilemnice 1:4 (1:2)

04.05.2013 23:22

Po čarodějnicích jsme měli vletět na Jilemnici, ale protože u některých hráčů nepřišlo vystřízlivění po úterním večeru, muselo to zákonitě přijít po středečním zápase.

V improvizované sestavě díky četným zraněním tak dostali šanci další v řadě... Už ve 20 minutě to ale bylo 0:2, když naše čtyřčlená obrana byla kompletně namalovaná. Nehráli jsme dobře, Jilemnice byla snad nejhorším týmem, který k nám na jaře přijel, ale my byli ještě horší. Ze zmaru, který jsme předváděli se vyklubalo alespoň předpoločasové snížení na 1:2, když Knajblis zatáhl míč a vykulenou přihrávku krásně trefil Kuba Hájek.

Druhá půle ale naše očekávané probuzení nepřinesla. Obrana pokračovala ve svém tristním výkonu a popravdě ani další hráči toho moc nepředvedli. Zaslouženě jsme proto ještě dvakrát inkasovali. Konečný výsledek 1:4 neodpovídal kvalitě soupeře, ale našemu přístupu k zápase před ním i při samotné hře.

V sobotu nás čeká tabulkově silná Mimoň na kterou vletíme s ještě víc změněnou sestavou než jsme měli dnes, další zranění a mimo je i Housič.

 

Špatně dnes hrál Bradič, Langič, Lektor, Knajblis, Tomič.

Svůj standart odehrál Vajtřík, Kahlik a Kuba Hájek.

 

Linkič / Lektor - Bradič - Knajblis (PanPalán) - Langič / Libor - Vajtřík - Housič (30´Tomič) - Hájis J. / Hory - Kahlik