Bozkov - FK Krásná Studánka 4:3 (2:2)

11.05.2013 22:30

Na zápas s prvním Bozkovem jsme se vyloženě těšili. Historicky se nám tam vždy dařilo. Bodovat jsme chtěli i tentokrát. V sestavě nám pořád chybí pár hráčů pro zranění, Housič, Greplik, Tomič, Opoč a dlouhodobě Hájis T. Ale sestavu jsme poslepovali i s pomocí jednoho koně z béčka...

Úvod zápasu nám ale hrubě nevyšel. Už v 8 minutě jsme inkasovali po zbytečné ztrátě míče (Pojslik), rychle rozehraném autu na naší půlce a střele k tyči po prudkém centru vykuleném na malé vápno, 0:1. A bylo hůř, za dalších deset minut to bylo už 2:0, když jsme nepohlídali rohový kop (Langič) a volný hráč na zadní tyči to měl snadný. A další tutovku o chvíli později vychytal Linkič. Tak tohle vypadalo na pěknou nálož... K tomu se zranil Lektor na levém beku, když se nechal při jednom jeho půlminutovém odkopu dojet a musel střídat. Na hřiště šel Knajblis a stal se zázrak. Nejen že hrál dobře, ale navíc se probudili i do té doby špatně hrající kraje zálohy, hra se pomalu srovnávala. Na 2:1 snížil v 25 minutě Kuba Hájek, když rozehraný roh po zemi trefil na přední tyči nechytatelně. A za dalších 10 minut se na pravé straně šikovnou patičkou uvolnil Langič a přesným centrem našel ve vápně Fílu, který trknul palicí na poločasových 2:2.

Druhý poločas jsme už začali líp. Domácí nějak vychladli a tak jsme hráli o trošku víc jak oni. Naší převahu mohl gólově potvrdit Smoly, ale po Faksičově přízemním centru netrefil z malého vápna prázdnou bránu. Jak nás tohle bude mrzet, jsme ještě v tu chvíli nevěděli. Ale do vedení jsme přesto šli. Odražený míč po dlouhém nákopu Linkiče v 68 minutě propasíroval do branky tečovanou střelou Kahlik. Tak to byl obrat! Jenže domácí mají svoji kvalitu, ne náhodou letos postupují. Vyrovnávací gól jim ale chvilku trval. V 81 minutě po centru z pravé strany a chvilkovém zaváhání Linkiče, kdy nevěděl jestli jít ven z brány nebo ne, to "bozkovský Koler" Nesvadba hlavou trefil na 3:3. Další gól, jim rozhodčí pro jasný ofsajd neuznal. Remízu se nám přesto udržet nepodařilo. Na 4:3 jsme padli v 89 minutě, po dalším centru a přesném zakončení. Škoda, na nějaké body to dnes bylo i když začátek byl opět hrůzostrašný.

Možná mít na lavičce další dva hráče, prostřídat a oživit hru, dopadlo to dnes jinak. Ale když je nás sotva jedenáct a na střídání Humen a Kočka, musíme to nějak umlátit.

Za týden doma Cvikov a bodovat už je povinností.

 

Dneska nehrál špatně nikdo, každý bojoval a makal naplno. Fotbalově se ale trápil Kahlik, kterému tenhle anglický styl hry a rozmáčený trávník dnes moc nesedl.

Na krev zápas odjezdil Faksič a kloubouk dolů před Pojslikem, který ač béčkař, zvládl celý match velmi dobře.  

 

Linkič / Pojslik - Bradič - Vajtřík - Lektor (20´Knajblis) / Langič - Faksič - Fíla - Hájis J. / Smoly - Kahlik